#WOT, deel 15: match

Sinds mijn feline vriendjes er niet meer zijn, is het oorverdovend stil in dit huis. En ik wist niet hoe snel ik me kon aanmelden om elders een nieuw vriendje te adopteren. Dus kijk ik regelmatig op sites van de Dierenbescherming maar ook Verhuisdieren.nl. Op die laatste site kun je een zoekprofiel instellen waardoor je elke dag in je mailbox wel voorzien wordt van een MATCH met een mogelijk huisdier. Desondanks is er nog steeds geen resultaat. Helaas.

Dus ik stel het even uit tot na de vakantieperiode.

Het #WOT-woord van vandaag is:

Match: 1) Duel 2) Engelse wedstrijd 3) Gevecht 4) Golfterm 5) Overeenkomst 6) Sportfestijn 7) Sportgebeuren 8) Sportterm 9) Sportterm (eng) 10) Sportwedstrijd 11) Supermarkt 12) Tennisterm 13) Term bij tennis 14) Term uit het tennis 15) Wedstrijd

Betekenis geplukt van https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Match/1

Dierenbescherming

Bij de Dierenbescherming verbaas ik me overigens over hun voorkeuren. Ik heb immers m’n hele leven huisdieren gehad. Zowel honden als katten. Maar iets aan mijn introductie is steeds niet goed genoeg om een gouden mandje te kunnen schenken, aan mijn zelfverkozen MATCH. Heb ik een balkon, dan moet ik het volledig catproof maken, en ze controleren dat ook, en waag het dan niet om op een boerderijkat te reageren. Bijvoorbeeld.

Deze matches gaan dus niet zonder slag of stoot. Terwijl ik zeker weet, dat zowel een hond als kat bij mij dat gouden leven zal kunnen leiden.

Wat is jouw verhaal?

Weet jij goede tips voor mij misschien? Heb jij ook wel eens een match gehad, met wellicht hilarische uitkomsten? Want die match-wereld is mijn inziens ietwat te gecompliceerd. Vooralsnog.

Ik lees het weer graag in de reacties hieronder.

Schrijf je mee?

#WOT betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verzin ik een woord waar je over kunt schrijven (bloggen, vloggen of ploggen). Niets moet, alles mag. Je kunt op ieder moment instappen. De vorige woorden kun je in het archief vinden.

Een gedachte over “#WOT, deel 15: match

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s